PALVELUT

RESEPTIEN TOIMITUS

Huittisten apteekissa reseptien toimitus tapahtuu suoratoimituspaikoissa. Asiointi on sujuvaa ja nopeaa lääkeautomaatin ansiosta. Lääkeautomaatti hakee nopeasti varaston hyllyistä kulloinkin tarvittavat reseptilääkkeet ja jättää asiakaspalvelulle entistä enemmän aikaa. Lääkeautomaatin myötä mahdolliset virheet reseptien toimituksessa on minimoitu.


LÄÄKKEIDEN YHTEISVAIKUTUSTEN SEURANTA

Kun keskität kaikki lääkeostosi Huittisten apteekkiin, voimme varmistaa lääkityksesi turvallisuuden seuraamalla lääkkeittesi yhteisvaikutuksia. Kysy neuvoa myös silloin, kun hankit reseptivapaita tuotteita.


RESEPTIEN UUSIMINEN

Sähköisen reseptin uusiminen apteekissamme 5 €.


YRITYSTEN SAIRAUSKASSASOPIMUKSET

Huittisten apteekilla on sopimus useiden yritysten sairauskassojen kanssa. Kysy lisää.


SCHENGEN-TODISTUS

Schengen -todistuksen kirjoitus 5 € / kerta. Katso Schengen -todistus matkustamista varten.


APTEEKKI-LEHDET

Apteekkimme oma asiakaslehti jaetaan paikkakunnan kotitalouksiin 6 kertaa vuodessa. Lehdessämme on luotettavaa tietoa terveydestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, itsehoitolääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä ajankohtaisia tarjouksia itsehoitovalmisteista.

Terveydeksi!-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Lehteä jaetaan apteekissa ja se on myös luettavissa nettisivuillamme.


LÄÄKEJÄTTEET PALAUTETAAN APTEEKKIIN

Apteekkiin ottaa vastaan maksutta yksityisten kotitalouksien vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit. Lääkkeitä voi palauttaa ainoastaan hävitettäväksi.

Lajittele lääkejätteet alla olevien ohjeiden mukaan:

Apteekki ei ota vastaan kemikaaleja, liuottimia, muita ongelmajätteitä, ravintovalmisteita eikä kosmetiikkatuotteita. Toimita kotitalouksien ongelmajätteet alueellisten ohjeiden mukaan ongelmajätteiden keräyspisteisiin ja paristot paristojen keräykseen.